BLOG: axcess.dk/blog


Cisco opdager uhensigtsmæssighed i ASA og Firepower softwaren

Af Kenneth S. Thorkelin - 05. april 2017, Security
0
Cisco har publiceret en Field Notice - FN64291 - som beskriver en fejl i ASA og Firepower softwaren. Fejlen forhindrer enheden i at flytte netværkstrafik efter at have været tændt i 213 dage og 12 timer (5124 timer). 
Link til FN

Der er endnu ikke frigivet software som retter fejlen, så på nuværende tidpunkt er den eneste løsning at genstarte enheden, før den rammer en oppetid på 213 dage og 12 timer. Hvis I har to eller flere firewalls i et HA/Cluster miljø, skal alle firewalls genstartes.

Fejlen er fundet på ASA software fra version 9.1.7.11 til version 9.7.1.2. Det betyder, at versioner imellem de to udgaver også er ramt. Derudover er Firepower 6.1.0.1, 6.1.0.2 og 6.2.0 også ramt af fejlen.

Fejlen er en software fejl, og der skal derfor ikke foretages nogen ombytning som ved det tidligere annonceret ”Clock Issue”. 

Axcess’ netværkskonsulenter kan bookes til at hjælpe med opgaven. Dette sker ved at kontakte Axcess Dispatch på telefonnummer 70 26 43 64

Senest opdateret 05. april 2017

Author profile image

Kenneth S. Thorkelin
Team Manager, Security

Kenneth har beskæftiget sig med sikkerhed igennem de sidste 20 år og har de sidste snart 5 år stået i spidsen for Axcess’s sikkerheds forretning.

I den periode er Axcess blevet den største Cisco Security Partner i Danmark og fik bland andet i 2014 en EMEAR pris som Architectural Excellence Security Partner of the Year.

Skriv kommentar

Udflyd formularen til højre

Kun fornavn og efternavn bliver vist i forbindelse med kommentaren.

Dog skal alle felter udfyldes