SERVER, STORAGE OG NETVÆRK I ÉN LØSNING
- Cisco Hyperflex


Vi kalder det for et datacenter in a box eller end-to end datacenter.


Hvorfor Cisco Hyperflex


En sammensmeltning af server, storage og netværk. HX Dataplatformen er optimeret til flash og giver en garanteret høj ydelse og lav svartid. Vi kalder det for et datacenter in a box eller end-to end datacenter. 

Leveres fra 3 server noder med ca. 6TB brugbar SAN kapacitet i alt. Herefter kan løsningen udbygges med flere noder og diske til at møde jeres krav. Vil du høre mere så book et møde med en af vores eksperter.

Op til 16 server noder og 466 TB lagerkapacitet.

Book et møde

HYPERCONVERGED LØSNINGER


Med HyperFlex har Cisco for alvor meldt sig på scenen for HyperConverged løsninger.  Med den nye generation Version af HyperConverged Er Cisco markedsleder med flest solgte enheder i 2017 ifølge CRN og The NPD Group. 

Skab din egen Private Cloud og bestem selv tempoet for overgang til public Cloud


Hos os er du i sikre hænder. Vi har over 4000 udannede it konsulenter i norden. Alle vores HyperFlex løsninger inkluderer en workshop hvor vi hjælper dig med at migrere data til den nye løsning. Nuværende backup fra Veeam eller CommVault kan problemfrit integreres i løsningen. 


For kun 254.- kr om dagen, får du en 2 node Hyperflex med 2 TB dataplads. 
Atea Finance. De 254- kr per dag er baseret på en samlet investering på 275.000.- Kr. på Cisco EasyLease over 36 måneder til 0% i rente.  Bemærk dette kræver kredit godkendelse hos Atea Finans

Prøv HyperFlex Gratis og uforpligtende i 90 dage


Med Ciscos try-and-buy koncept kan kunden afprøve løsningen kvit og frit i op til 90 dage* Hvis HyperFlex løsningen imod forventning ikke lever op til jeres krav, kan I returnere systemet kvit og frit. *Med forbehold for godkendelse fra Cisco

Book et møde

Alt det tekniske

Alt det tekniske


HyperFlex er en skalerbar løsning der udbygges under drift i takt med behovet opstår. Velkendte Enterprise egenskaber så som Snapshot, dedupe og kompression giver en effektiv udnyttelse af løsningen, der samtidigt giver en meget stor oppetid. Yderst pris billigt sammenlignet med traditionelle konvergerede systemer, med separate IT administrations siloer for server, storage og netværk.


  • Se kort video om HyperFlex her
  • Læs Cisco Whitepaper: Deliver Hyperconvergence with a Next-Generation Data Platform her 

HyperFlex brochure

Server, storage og netværk i én samlet løsning med Cisco® HyperFlex

Har du brug for noget mere information, så kan du downloade vores brochure, ved at udfylder formularen

HyperFlex

Individuel - workshop og installation er inkluderet


En migrerings workshop på 2 dage er en del af løsningen. Her planlægger vi sammen forløbet for hvordan data migreres til jeres nye HyperFlex løsning og hvordan vi flytter eksisterende backup licenser. Endvidere giver vi jer en introduktion til det enkle HyperFlex administrations værktøj.  

Spar penge på strøm, køl og rack kapacitet. Det nye system vil helt sikker kunne bidrage positiv til det grønne regnskab. Flere rackskabe kan typis erstattes af et enkelt rack med få enheder der fylder minimalt, med høj kapacitet i ydelse og lagerplads.


Webinar

Bliv klogere på HyperFlex

En sammensmeltning af server, storage og netværk. HX Dataplatformen er optimeret til flash og giver en garanteret høj ydelse og lav svartid. Vi kalder det for et datacenter in a box eller end-to end datacenter.