om axcess

Ny i Axcess


I det kommende år ser vi frem til at byde 30 nye kolleger velkomne. Måske er du én af dem? Læs her, hvad du kan forvente af dit første møde med og din første tid i Axcess


Det siger vores nye kolleger


  • ANE

    "Det er godt at være ny i Axcess, der bliver taget godt imod én. Her er søde mennesker, som sørger for at man kommer godt ind i sin rolle og hjælper én, hvis man har brug for det" Anne Ejrup Nielsen, Sales Trainee

  • SUI

    "Min søn spurgte mig, hvordan det gik på mit nye arbejde. Så svarede jeg, at det gik rigtig godt, og at det er et rart sted at være. Så sagde han ”jamen mor - jeg synes også, at du er blevet gladere, efter du er startet på dit nye arbejde” Susanne Ingemann, Concept Manager

Dit første møde med Axcess


Når vi har modtaget din ansøgning via JOB@AXCESS.DK, sender vi dig altid en kvittering retur. Vi gør vores bedste for, at du får et svar fra os inden for fire uger, efter vi har modtaget din ansøgning.


Ny i Axcess

Din første tid i Axcess


En god introduktion er essentiel for et succesfuldt ansættelsesforhold. Derfor laver vi altid et omfattende
introduktions-program til vores nye medarbejdere.

Læs mere her

Er du vores nye X?

I dine første uger som ny medarbejder stiller vi et orange X på dit skrivebord

På den måde kan alle se, at du er ny i Axcess og få hilst på dig løbende. Vi håber, at det kan være med til, at du hurtigt bliver et kendt ansigt, så du kan få opbygget dine relationer i huset. Vi tager også et billede af dig den første dag med X´et. Billedet ryger på vores infoskærme, så vores kolleger udenfor huset også får et kendskab til dig.

Følg dette link til, hvordan du ansøger til et job i Axcess og opret en Jobagent såfremt du ik passer til en af de ledige stillinger.


Axcess NYE X
Værdier

Engagement, kompetence og succes

Det er tre værdier, der tilsammen udgør vores helt særlige DNA.

Vi er bevidste om, at vi selv skaber vores succes og værdi i hverdagen både i forhold til kolleger og kunder. Vi bidrager gerne med lidt ekstra, fordi vi ved, at det er det, der gør forskellen. Engagement, kompetence og succes er essensen af Axcess - og de gør os til dem, vi er. 

Læs mere her


Mød vores medarbejdere

Få indblik i en unik kultur.

Hvad enten det handler om faglige kompetencer, højt engagement, work-life-balance, frihed under ansvar, sociale arrangementer eller vores fælles succes, så er vi, som vi er.

Thomas, Anders, Rikkeline og Christian fortæller her om alt det, der gør Axcess til Axcess.