Web security

Cisco Cloud
web Security


Størstedelen af trusler og inficeringer kommer i dag fra internettet. Cisco CWS er en cloudbaseret løsning, som både beskytter brugere og devices på og uden for arbejdspladsen


Cloudbaseret websikkerhed


Cisco har introduceret Cloud Web Security (CWS), som beskytter virksomhedens brugere imod malware ved brug af internettet, og som kan håndhæve virksomhedens internetpolitik. En stor fordel ved denne løsning er, at der hverken skal ændres på PC-opsætning eller netværk. Der skal kun tilføjes et regelsæt i ASA firewallen. Samtidig kan de mobile brugere, der er på farten med den bærbare PC, også bruge samme politik ved brug af AnyConnect.

Det får du blandt andet med Cisco Cloud Web Security:

      • Advanced Malware beskyttelse: Med CWS Outbreak intelligence scannes for ”Zero-day” angreb fra inficerede websider. Der bruges både kodegenkendelses-teknologi samt reputation fra Cisco Talos. Derved fanges ca. 25% flere trusler end ved traditionelle metoder. 
      • URL-kategorisering: Cisco CWS vedligeholder 79 URL-kategorier, som giver virksomhederne mulighed for at håndhæve virksomhedens internetpolitik både for LAN brugere og remote brugere. Dette kan integreres med CWS SafeSearch således at brugerne allerede ved Google søgning kan se, om et link er sikkert at klikke på.
      • Rapportering: Cisco CWS kan rapportere på 94 attributter for hver enkelt forsøg på adgang til internettet og derved give fuldt overblik over ressourceforbrug samt hjælpe til at vise ROI ved at etablere løsningen. Der er over 80 forskellige standardrapporter og disse kan let tilrettes samt forprogrammeres til de enkelte modtagere af data.
KST

Kontakt os og hør nærmere


Kenneth Schwartz Thorkelin

Manager Concept Sales

+45 82 22 02 30 Ring for mail Kenneth Schwartz Thorkelin på LinkedIn