Mød vores direktion

Mød vores
ledelseKåre Christensen

Chief Executive Officer (CEO)

Født: 1969 

Kåre Christensen blev i juli 2015 direktør for Axcess A/S. Han overtager stillingen efter stifteren af virksomheden, Stig Abildsø.

Kåre startede som salgsdirektør hos Axcess i 2002. Siden hen har han haft en stor andel i at skabe vækst i salgsafdelingen, som er gået fra 5 medarbejdere i salg til 70 engagerede og motiverede salgsmedarbejdere og fortsat med en stigende vækst.

Kåre har 18 års erfaring inden for it-branchen. 

Kåre indtrådte som en del af Ateas direktion i juli 2016


Kåre Christensen
Jesper Hessner

Jesper Hessner Sørensen

Sales Director (East)

Født: 1964

Jesper blev pr. 1 juli 2015 udnævnt salgsdirektør for afdelingen i Ballerup. Fremover vil han være en del af direktørgruppen i Axcess, hvor han bliver ansvarlig for salgsafdelingen øst for Storebælt.

Jesper har været i Axcess siden 2013, hvor han har etableret en afdeling med strategisk fokus på de største kunder i Danmark. 

Han har over 10 års erfaring inden for it-branchen.


Morten Kolind

Sales Director (West)

Født: 1966

Morten Kolind er nyansat salgsdirektør vest for Storebælt. Med 22 års erfaring inden for netværk er Morten veteran i branchen, hvilket gør at han har et rigtigt godt kendskab til markedet samt kunder og leverandører. 

Morten kommer senest fra en stilling som adm. direktør for RanTek A/S og har tidligere været salgs- og marketingsdirektør hos NetDesign.


Morten Kolind
JOZ

John Zimmer

Chief Operating Officer (COO West)

Født: 1965

John Zimmer har været konsulentdirektør for vores forretning vest for Storebælt siden 2013 og har desuden ansvaret for vores Service- og Driftsforretning, samt Axcess Project Operation. 

John har 21 års erfaring fra it-branchen og en MBA i strategisk ledelse, han har tidligere været CTO i Waoo og NetDesign


Anders Nielsen

Chief Operating Officer (COO East)

Født: 1966 

Anders Nielsen startede hos os i 2004 som Concept Manager og fik i 2013 ansvaret for strategi og forretningsudvikling. Derudover er Anders afdelingsleder for Concept Sales, der tæller 15 Concept Managers inden for alle vores forretningsområder. 

Anders er uddannet B.Sc Engineering.


ANI