Axcess byder velkommen til nye medarbejdere


03-08-2015
1. juli sagde vi velkommen til Helle Andersson som Service Coordinator i vores Project Operations Team i Ballerup. Helle skal være med til øge vores samlede Dispatch kapacitet, som resultat af den forøgede konsulentstab, antal serviceaftaler og samarbejde med resten af Atea huset. Helle har de sidste 8 år haft ansvaret for Furesø Kommunes Avaya-anlæg og alt vedr. telefoni - herunder Scantalks TeamView omstilling/telefonbog, Phonex og CMS-telefonstatistik - Lync.

3. august siger vi velkommen til Nikolaj Andersen Wølck som Concept Manager på Security. Nikolaj er CCNA Security og CCNA Routing Switching. Han kommer senest fra en stilling hos én af vores kunder, IT Center Fyn, hvor han har arbejdet med ASA Firewalls, Cisco ISE og Cisco LAN/WAN løsninger.

Vi siger ligeledes velkommen til Martin Hvalsøe Fagerland som Account Manager i Team Enterprise East. Martin kommer senest fra en stilling som Account Manager hos Cirque, hvor han har haft meget fokus på salg af UC. 

Herudover siger vi også velkommen til Alan Gürkan Arac som Logsitics Coordinator i vores Logistics Team i Ballerup. Alan kommer fra en stilling som Logistik assistent hos Logistica, hvor han primært har arbejdet med kunder som eks. DSG, men også med generelle logistikopgaver.

Mød vores medarbejdere klik her